fbpx

“We hoeven niet lang meer te wachten op Ubisofts open-wereld Avatar game”

Avatar Frontiers of Pandora

Als fan van Avatar, de film uit 2009, was ik toch wel ontgoocheld in Ubisofts poging om hier een game rond te breien. James Cameron’s Avatar: The Game uit 2009 was immers niet meteen een toppertje. Weldra krijgen ze een tweede kans met Avatar: Frontiers of Pandora.

In december draait de nieuwe film, Avatar 2: The Way of the water in de bioscopen. Voor Ubisoft meteen ook voldoende reden om met een nieuwe open-wereld game uit te pakken, namelijk Avatar: Frontiers of Pandora.

Maar volgens bepaalde bronnen zou de game, vreemd genoeg volgens ons, wel eens sneller in de rekken kunnen liggen dan we durven te vermoeden. Volgens niemand minder dan Tom Henderson zou de game reeds op 18 november in de rekken liggen.

Of dat zo zal zijn? Dat zien we dan wel…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d