Red Dead Redemption 2’s new gen-update ‘is onderweg’

Red Dead Redemption 2 was een fantastische game op de vorige generatie spelconsoles. Niet alleen het verhaal en de gameplay waren indrukwekkend, maar zeker en vast ook de graphics. Binnenkort spatten deze nog meer van je scherm.

Algemeen wordt aangenomen dat Rockstar al een poosje bezig is met het ‘opwaarderen’ van hun instant classic Red Dead Redemption 2 voor de nieuwe generatie spelconsoles.

Dat is toch het hoopvolle bericht dat Rockstar Games insider Tez2 de wereld instuurde. Volgens hem wordt het spel momenteel opgepoetst voor new-gen consoles en zal de update worden uitgebracht “at some point down the road.

Nog volgens Tez2 zal de verbeterde versie waarschijnlijk worden uitgebracht via een update voor degenen die het spel al bezitten, en zou het dus geen aparte release zijn.

Wanneer dan? Daar moest Tez2 het antwoord schuldig blijven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Red Dead Redemption 2’s new gen-update ‘is onderweg’'

Reacties zijn gesloten.