Digimon Survive gameplay trailer onthult een wereld omringd met mysteries en monsters

In de vrijgegeven trailer voor Digimon Survive serveert Bandai Namco ons een stevige blik op deze aankomende hybride visuele roman en tactische RPG.

In de game verkennen we een mysterieuze maar gevaarlijke wereld, navigeren we tussen ontmoetingen met vrienden en vijanden, ontdekken we glitches en aanwijzingen, en nemen we deel aan spannende gevechten. 

De wereldkaart zal ons helpen onze omgeving te verkennen, met veel belangrijke interacties tussen Takuma, zijn vrienden en hun Digimons. Keuzes zijn belangrijk, want ze kunnen niet alleen invloed hebben op het verhaal en het lot van sommige personages, maar ook op hoe sommige Digimon evolueren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)