fbpx

Nieuwe Pokemon TCG-uitbreiding Pokemon GO nu verkrijgbaar

The Pokémon Company International heeft de uitbreiding Pokémon GO voor de populaire Pokémon Trading Card Game uitgebracht.

De uitbreiding is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels. Deze speciale samenwerking is geïnspireerd op het uiterst populaire mobiele spel Pokémon GO.

Het imponeert door fotorealistisch artwork en unieke gameplayscenario’s op basis van de app. Trainers zien in de uitbreiding bovendien vertrouwde Pokémon GO-elementen terug, zoals de personages Spark van Team Instinct, Blanche van Team Mystic en Candela van Team Valor, en voorwerpen zoals een PokéStop en een Lure Module.
 
Kaarten uit de Pokémon TCG-uitbreiding Pokémon GO zitten in de onderstaande producten. Hierbij bevatten geselecteerde producten unieke promokaarten, waaronder krachtige nieuwe Pokémon V en Pokémon VSTAR. Op een later tijdstip worden extra items uit de uitbreiding uitgebracht.

  • Pokémon TCG: Pokémon GO-collectie – Alolan Exeggutor V
  • Pokémon TCG: Pokémon GO V Battle Decks met Mewtwo V of Melmetal V
  • Pokémon TCG: Pokémon GO V Battle Deck – Mewtwo vs. MelmetalGepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: