fbpx

Netflix deelt opening credits Cyberpunk: Edgerunners

Cyberpunk Edgerunners

Cyberpunk: Edgerunners is een Netfix animatieserie gebaseerd op CD Projekt REDs Cyberpunk 2077. Vanaf september is de reeks te bekijken via de streamingdienst.

Om onze honger wat te stillen deelt Netflix vandaag de opening credits van de serie. Zo krijg je al een heel klein beetje een idee van wat je mag verwachten.

De serie vertelt een op zichzelf staand verhaal van 10 afleveringen over een straatjongen die probeert te overleven in Night City – een door technologie en lichaamsmodificatie geobsedeerde stad van de toekomst. Omdat hij alles te verliezen heeft, blijft hij in leven door een edgerunner te worden – een huurling die vogelvrij is en ook bekend staat als een cyberpunk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: