Thor vs Gorr the God Butcher in nieuwe Thor: Love and Thunder-video

Thor Love And Thunder

Deze week kunnen de fans van de hamerslingerende Thor genieten van diens nieuwste avontuur in Thor: Love and Thunder. In deze prent neemt Thor het op tegen Gorr the God Butcher.

En zoals je in onderstaande video, waarin de twee het tegen mekaar opnemen, kan zien zal onze held zijn handen meer dan vol hebben. Wie het uiteindelijk zal halen, dat zien we op 6 juli wanneer de film in de bioscoop draait.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)