Niemand, ook Sucker Punch niet, werkt aan inFAMOUS of Sly Cooper

Slecht nieuws voor de fans van zowel Infamous als Sly Cooper. Welke geruchten je ook mag gehoord hebben de voorbije weken, niemand, ook Sucker Punch zelf niet, werkt aan een nieuwe of een remake van zowel inFAMOUS als Sly Cooper.

Dat heeft Sucker Punch, die je ook kent van het geweldige Ghost of Tsushima, vandaag naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de studio zelf bevestigd in een blogpost.

Aangezien we ons concentreren op ons huidige project, hebben we op dit moment geen plannen om inFAMOUS of Sly Cooper opnieuw op te pakken, en er is ook geen andere studio die momenteel werkt aan projecten die verband houden met die franchises.

Laat alle hoop dus (voorlopig) maar varen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)