Pragalicious Podcast #035 | Free-to-Play-trends, Starfield-twijfels en de Teletubbies

In deze 35e episode buigen Praga, High_LordWolnir en RoMa zich over de zaken die zijn bijgebleven van de voorbije online gaming conventies. Zien ze het goedkomen met Starfield en The Callisto Protocol? Ook gaat het over de toekomst van het sterk groeiende free-to-play fenomeen.

Verder praten ze over goedkopere braadworsten, Castlevania, koeien die naar treinen kijken, het nut van Gamescom en de Teletubbies.

Smakelijk!


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.


01:22 – Sony bevestigt dat ze afwezig zullen zijn op Gamescom. Hebben grootschalige gamebeurzen nog wel zin nu vele grote kleppers afhaken?
05:34 – De volgende game van FromSoftware zit al in de laatste ontwikkelingsfase
09:32 – Fans van Castlevania krijgen binnenkort een nieuwe anime-spinoff op Netflix genaamd Nocturne
14:14 – De voorbije weken waren er ontelbare announcements op verschillende online gaming conventies. Welke zaken bleven onze crew bij? Waarvan trokken ze grote ogen, waar bleven ze op hun honger zitten?
28:52 – Fall Guys wordt door meer dan 20 miljoen spelers gespeeld sinds het Free-to-Play ging. Ook andere kanonnen zoals Call Of Duty, Diablo en Overwatch trekken de Free-to-Play-kaart. Is het tijdperk van Free-to-Play eindelijk begonnen? Is dit een goede zaak?
35:01 – De suggesties van het huisJe kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.