Actievolle launch trailer voor Outriders Worldslayer

Outriders Worldslayer

We hebben eigenlijk best lang moeten wachten op nieuwe content voor het geweldige Outriders. Maar nu is het eindelijk zover: Worldslayer is beschikbaar.

In Worldslayer trek je het avontuur tegemoet op de diverse en dodelijke planeet Enoch. Deze keer neem je het op tegen de machtigste van de Altered, Ereshkigal, in de laatste strijd van de mensheid om te overleven. Achter haar bestaan nog grotere gruwelen in de gloednieuwe endgame-ervaring, de dodelijke Trial of Tarya Gratar.

Beheers tot 40 Apocalypse-moeilijkheidsgraden om de sterkste uitrusting te verkrijgen. Word een halfgod op het slagveld en combineer agressief vuurgevecht met gewelddadige krachten en een arsenaal aan wapens en uitrustingen die je steeds verder kunt verdraaien.

Doe je voordeel met de gloednieuwe Pax-klassenboom en de Ascension Level-functies, nieuwe toevoegingen aan de toch al ongelooflijke open-ended klasseaanpassingsvrijheid van Outriders Worldslayer, om op jouw manier te spelen en jouw perfecte Outrider te bouwen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)