Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt volgens nieuwe geruchten nog in november van dit jaar

Avatar Frontiers of Pandora

Een nieuwe dag, een nieuwe geruchtenmolen die wordt opgestart. Het is opnieuw Tom Henderson die de knuppel in het hoenderhok gooit. Al is het dit keer dat van Ubisoft.

Volgens zijn laatste tweet, die je onderaan dit bericht terug vindt, zal Avatar: Frontiers of Pandora nog dit jaar uit komen.

De game van ontwikkelaar Massive Entertainment, die we kennen van The Division, moest normaal gezien vorig jaar uitkomen, maar werd voor onbepaalde tijd uitgesteld. Volgens Henderson is de kans groot dat de game na God of War Ragnarok zal releasen, rond 18 november.

Het is wel opvallend dat we bitter weinig weten over Avatar: Frontiers of Pandora. Dus ik vraag me af of de game toch niet opnieuw wordt doorgeschoven. Dit zou echter wel opnieuw een tegenvaller zijn voor Ubisoft, aangezien de remake van Prince of Persia: Sands of Time ook al meerdere keren werd uitgesteld.

Afwachten dus of deze bewering klopt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.