Beleef psychedelische nachtmerries in nieuwe verhaaltrailer van The Chant

Welkom in het Prismic Science Spiritual Retreat op het afgelegen Glory Island. Verlos je van de bagage uit het verleden en transformeer je verdriet in verrukking. Klinkt vreemd? Dat kan! Het is immers het concept achter horrorspel The Chant.

Wanneer een rituele chant verkeerd gaat, opent de negatieve groepsenergie de deur naar een dimensie van kosmische terreur.  Om te overleven moet je een cultmysterie van heden en verleden ontrafelen, terwijl de mensen om je heen langzaam maar zeker krankzinnig worden door parasitaire wezens.

Onderstaande trailer, waarin het verhaal centraal staat, vertelt ons meer over The Chant – een derdepersoons horror action-adventure game die later dit jaar verschijnt. Het ziet er alleszins “speciaal” uit als je het mij vraagt…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)