Legacy of Zamorak: Lord of Chaos verschijnt op 4 juli

RuneScape-spelers komen oog in oog te staan met Zamorak, Lord of Chaos, in een gloednieuwe dungeon en boss battle die lanceert op maandag 4 juli. Het dynamische systeem zal spelers van alle skill levels uitdagen en schaalbare beloningen en uitkomsten bieden.

De dapperste avonturiers van Gielinor zullen zich door een verwoeste stad van Zamorak vol sekteleden, demonen en angstaanjagende mini bosses moeten worstelen voordat ze Zamorak kunnen trotseren.

Deze high-level content kan zowel alleen als met vrienden gespeeld worden en geeft spelers verschillende beloningen en gameplay afhankelijk van hoe de spelers de dungeon doorlopen. Naast deze boss-fight is er ook een extra mini-quest die aansluit bij de Elder God Wars-verhaallijn van vorig jaar.

Dit is misschien wel de ultieme RuneScape boss-fight, maar spelers hoeven niet bang te zijn. De dungeon is ontworpen om gespeeld te worden door avonturiers van alle skill levels. Er zijn drie modes beschikbaar: Story, dat damage met 90% vermindert, Normal, dat een gematigde uitdaging biedt, en Enrage, dat spelers tot het absolute uiterste drijft.

Voor het eerst is er in een dungeon een global-leaderboard, exclusief beschikbaar voor de Enrage-modus. Laat je skills zien en vecht je een weg naar de top van de highscores tegen de beste RuneScape-spelers in de wereld op dit moment. 

RuneScape is beschikbaar op PC, Steam, iOS en Android. De game heeft cross-platform-progressie en crossplay op PC en mobiel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)