Skate 4-makers droppen eerste pre-alpha footage en hebben jouw hulp nodig

Wie herinnert zich de geniale Skate-franchise nog? De games waren indertijd een groot succes vanwege hun sublieme controls en zalige gameplay. Het was al langer bekend dat er een vierde telg in de maak is; maar nu geeft EA ook te kennen dat ze jouw hulp nodig hebben.

EA geeft je namelijk de kans om skate. insider te worden. Concreet houdt dat in dat je gesloten testversies van de game speelt en uitgebreide feedback geeft aan de ontwikkelaars. EA vertelde het volgende: “We told you we’re back, and we’re still working on it – but it’s time for you to see what we’ve been up to. It’s still early, but we want to get this right and that means we want you to be a part of it.

Geen interesse in het programma? Bekijk dan gewoon onderstaande trailer waarin een zeer vroege WIP-versie van de game getoond wordt. Inschrijven doe je op de registratiewebsite.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.