fbpx

Nieuw videodagboek vertelt ons meer over One Piece Odyssey

De One Piece-serie, geproduceerd door Toei Animation en gebaseerd op de bestverkochte mangatitel aller tijden van bedenker Eiichiro Oda, ging in oktober 1999 voor het eerst in première op de Japanse tv en volgt Monkey. D. Luffy en zijn Straw Hat Crew op hun epische zoektocht naar “One Piece,” de legendarische schat van de voormalige Koning van de Piraten, Gol D. Roger.

Deze nieuwe developer diary video onthult informatie over de creatie en spelsystemen in One Piece Odyssey.

One Piece Odyssey producer Katsuaki Tsuzuki en componist Motoi Sakuraba worden bijgestaan door Ken Takano, hoofdredacteur voor ONE PIECE bij Weekly Shonen Jump.

Zij vertellen over de samenwerking tussen Bandai Namco Entertainment en ILCA Inc. als de ontwikkelaars van het spel, de betrokkenheid van Eiichiro Oda en hoe de score van het spel tot stand is gekomen.

Fans kunnen ook een eerste blik werpen op de gameplay-mechanieken in One Piece Odyssey, waaronder gevechten en speciale functies zoals “Dramatic Scenes” en “Scramble Area Battle.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: