Blizzard vertelt ons meer over het ontstaan van Wrath of the Lich King in nieuwe video

Hoeveel jaren van mijn leven ik versleten heb in Azeroth, dat wil je niet weten. Ik wil dat zelfs niet weten. Ik speel nog af en toe World of Warcraft (For the Horde), maar aan Classic doe ik niet verder. Daar heb ik de tijd en het geduld niet meer voor.

In een nieuwe videodagboekreeks, heel interessant trouwens, vertelt de studio ons meer over het ontstaan van Northrend, de place to be binnenkort wanneer Wrath of the Lich King Classic verschijnt.

Ervaren Blizzard-ontwikkelaars Ely Cannon, Art Director, World of Warcraft, Sarah Boulian Verrall, Lead Level Designer, World of Warcraft, en Aaron Keller, Game Director, Overwatch, kijken terug op hun tijd tijdens de ontwikkeling van Wrath of the Lich King en delen hun herinneringen en inspiraties bij het creëren van de gevarieerde zones van Northrend.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)