Drie gratis games te downloaden in de Epic Games Store

Elke donderdag is het moment aangebroken dat we weer een aantal games gratis kunnen downloaden in de Epic Games Store. Deze week is het niet anders, en kunnen we maar liefst drie games gratis in de wacht slepen.

In Geneforge 1 – Mutagen ben je een tovenaar die beschikt over geweldige krachten die je in staat stellen om nieuw leven te creëren. Met deze kwaliteiten kan je zonder problemen bevelen uit delen aan je creaties, meestal toch…

Iratus: Lord of the Dead speelt zich af in een donker universum. In deze game ben je een leider van een leger van the undead. Je bent een necromancer die zo snel mogelijk met zijn leger des onheil de oppervlakte wil bereiken. Met maar één doel, zoveel mogelijk dood verspreiden.

In Hood: Outlaws & Legends neem je het op tegen rivaliserende bendes. Dit kan je zo geruisloos mogelijk uitvoeren, maar wie eerder een liefhebber is van brute kracht, komt zonder twijfel aan zijn trekken in deze PvPvE multiplayer gevechten. Het is uiteindelijk de bedoeling om met een zo groot mogelijke schat over te blijven en op deze manier een legende te worden.

Deze drie games zijn nog tot donderdag 7 juli gratis te downloaden in de Epic Games Store.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.