fbpx

Stream nu Xbox-games op Samsung 2022 Smart TV’s

Xbox Game Pass Samsung Smart TV 2022

Microsoft en Xbox schakelen een tandje hoger om hun games bij een breder publiek aan de man te krijgen. En dat kan alleen maar een goede zaak zijn!

Want vanaf vandaag kan je Xbox-games streamen via de Xbox-app die beschikbaar is gesteld voor de laatste generatie Smart TV’s van Samsung. Het is nog niet bekend wanneer de app ook naar oudere modellen komt.

Maar de opzet is heel eenvoudig: Zet je TV aan, ga naar de Xbox-app via de nieuwe Samsung Gaming Hub of Media Hub, sluit je Bluetooth-controller aan en speel een van de honderden games die beschikbaar zijn via Xbox Game Pass..

Om er zeker van te zijn dat je klaar bent om te gamen, heb je het volgende nodig:

  • Voor toegang tot de Xbox-app heb je een Samsung Smart TV uit 2022 nodig.
  • Je hebt een Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap nodig.
  • Als je geen abonnee bent en de ervaring wilt proberen voordat je je aanmeldt, kun je Fortnite gratis spelen, zonder Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.
  • Bijna alle Bluetooth-controllers werken met de Xbox-app, zoals de Xbox Wireless Controller, Xbox Adaptive Controller, Xbox Elite Series 2 Controller of de PlayStation DualSense Controller.

Ik heb helaas geen televisie van Samsung, anders had ik dit graag eens uitgetest. Ik wacht wel tot de app ook naar LG TV’s komt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: