Persona-collectie komt naar Nintendo Switch

Onlangs melden we jullie nog dat de Persona-serie op komst is naar Xbox- en PC Game Pass. Geweldig nieuws dus voor spelers in het bezit van een Xbox en/of PC. JRPG-fanaten met een Nintendo Switch kunnen ook een glimlach op hun snoet toveren, want deze kunnen binnenkort de Persona collectie op hun favoriete console spelen.

Tijdens de Nintendo Direct Mini werd de Switch release aangekondigd van de Persona collectie. Net als bij de aankondiging voor Xbox- en PC Game Pass, gaat het om Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal.

Na Metroid Prime, NieR: Automata The End of YoRHA Edition, Return To Monkey Island, Portal: Companion Collection en Mario + Rabbids Sparks of Hope is de Persona serie toch weer een mooie toevoeging voor de Nintendo Switch.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.