fbpx

WEDSTRIJD | WINNAAR | Tiny Tina’s Wonderlands Chaotic Great Edition op Steam

Tiny Tina's Wonderland

Bedankt voor de massale belangstelling. De winnaar werd persoonlijk gecontacteerd en kreeg de Steam-code in zijn brievenbus. Proficiat, T.P.!

Kogels, magie en zwaarden komen samen in de chaotische fantasiewereld die tot leven gebracht is door de onvoorspelbare Tiny Tina. Rol voor je eigen veelzijdige held en schiet, plunder en hak je een weg door bizarre monsters en kerkers vol schatten tijdens je missie om de tirannieke Dragon Lord te stoppen. 

Tiny Tina is jouw chaotische gids in deze buitengewone tabletop-wereld waar de regels maar zelden van toepassing zijn. Verken een gigantische bovenwereld met indrukwekkende steden, dompige paddenstoelbossen, fantastische forten en meer!

De koppige kapitein Valentine en de voorbeeldige robot Frette zitten naast je aan tafel. Tijdens je missie om de Dragon Lord te verslaan, ontmoet je een reeks sympathieke buitenbeentjes zoals de muzikale Bardbarian en je eigen Fairy Punchfather.

Iedereen is welkom, dus sluit je aan bij de groep, trek je beste laarzen aan en laat je meeslepen door de chaos!


Dankzij 2K Games mogen we een digitaal Steam-exemplaar weggeven onder onze trouwe bezoekers. En we hebben het over de de Chaotic Great Edition ter waarde van €79,99.

Deze versie wordt geleverd met het Dragon Lord Pack met bonuscontent én de Season Pass, die een extra speelbare class bevat die in een toekomstige update wordt uitgebracht, het Butt Stallion cosmetic pack én alle vier de Mirrors of Mystery DLC’s.

Wil je kans maken op deze vette prijs? Antwoord dan op de wedstrijdvraag en vul je gegevens in via het formulier onderaan dit bericht in. Zorg dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen bij de loting!

De wedstrijd loopt tot en met 28/06/2022 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: