Mario + Rabbids Sparks of Hope Showcase toont speelbare Bowser

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Eergisteren kregen we dan eindelijk de bevestiging dat Mario + Rabbids Sparks of Hope op 20 oktober verkrijgbaar zal zijn voor Nintendo Switch.

In een uitgebreide Showcase die Ubisoft online plaatste krijgen we nu meer details over wat we mogen verwachten van de opvolger van Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Zo krijgen we nu een overwereld die volledig te verkennen valt, inclusief bergen aan geheimen, én waar we leuke en minder leuke NPC’s tegen het lijf zullen lopen. De combat blijft gelukkig hetzelfde, maar Sparks doen wel hun intrede. Hiermee wordt er tijdens gevechten een link gelegd tussen de wereld van Rabbids en Luma uit Mario Galaxy.

In de Showcase gunt ontwikkelaar Ubisoft Milaan ons ook een eerste blik op de nieuwe speelbare personages. Zo doen Rabbid Rosalina, Rabbid Edge én Mario’s aartsvijand Bowser hun intrede. Het ziet er dus naar uit dat Mario en Bowser in deze game door een deur kunnen, al is de vraag hoe lang dat gaat duren…

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 20 oktober, exclusief op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.