Krijgt God of War Ragnarok in de loop van de dag zijn releasedatum?

God Of War Ragnarök

Het najaar van PlayStation ziet er op dit moment best leeg uit, dus een grote blockbuster zou meer dan welkom zijn. Volgens eerdere geruchten zou God of War Ragnarok in november moeten verschijnen, maar daar is tot op dit moment nog geen officiële bevestiging van.

Daar zou in de loop van de dag verandering in kunnen komen. Dat is althans wat journalist en notoir nieuwslekker Tom Henderson op hint. Hij zegt dat Santa Monica Studio in juni nog de releasedatum van de nieuwste Kratos-game zal bekend maken. En laat vandaag nu de laatste dag van juni zijn…

Cronies noemt 30 juni dan weer specifiek en Jason Schreier bevestigd dit nieuws op zijn beurt dan weer. De producent van God of War, Cory Barlog, probeert dan weer de gemoederen te bedaren en vraagt fans geduld te hebben. Al ontkent hij met een droge “No” de beweringen van Cronies.

Het is niet de eerste keer dat ontwikkelaars dergelijke beweringen ontkennen om dan een paar uur later toch een officieel bericht de wereld in te sturen.

Ik gok dat God of War Ragnarok 11-11-22 als releasedatum gaat krijgen. Na het uitstel van Starfield, dat initieel deze releasedatum had, zou het te dom zijn om deze iconische datum te laten liggen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.