fbpx

Zo ziet de PlayStation VR2 er vermoedelijk uit in het echt

Sony PlayStation PS VR2 Headset

Een onafhankelijke ontwikkelaar, Bit Planet Games, heeft de eerste afbeelding gedeeld van wat zij beweren Sony’s VR2 headset te zijn. Het zou de eerste visual zijn van de headset buiten de promotionele afbeeldingen die reeds officieel getoond werden.

De in Texas gevestigde studio Bit Planet Games deelde de afbeelding woensdag op sociale media, samen met het bericht: “Raad eens wat er naar PSVR2 komt?” Het bericht werd kort na plaatsing weer verwijderd en vervangen door een promotionele foto.

Tijdens Sony’s CES 2022 keynote in januari deelde het bedrijf voor het eerst officiĆ«le technische specs voor de PlayStation 5 VR headset en bevestigde het ook de naam voor zijn VR controller: PlayStation VR2 Sense controller. Het kondigde ook de eerste PSVR2-game aan: Horizon Call of the Mountain van Guerrilla en Firesprite.

Sony zei vorige maand dat er met de lancering van de PlayStation VR2 meer dan 20 games klaar zullen zijn om met de headset te spelen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d