fbpx

Persona-trilogie op komst naar Xbox-en PC Game Pass

Wie in het bezit is van een PC, en graag JRPG’s speelt zal ongetwijfeld Persona 4 Golden al hebben uitgeprobeerd. Helaas was dit niet mogelijk voor de Xbox consoles. Na het bekijken van de Xbox & Bethesda Games Showcase komt daar nu gelukkig verandering in.

Spelers met een Xbox one, Xbox Series X|S en PC mogen in de handen wrijven, want de ontzettend populaire JRPG-reeks Persona komt met een trilogie naar desbetreffende platformen. Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal zijn de games die we binnenkort kunnen spelen op Xbox en PC.

Geweldig nieuws dus voor de JRPG liefhebbers. Persona 5 Royal zou de eerste game zijn die speelbaar is op 21 oktober 2022. Wanneer de andere twee games speelbaar zijn is nog niet bekend. Belangrijkste is natuurlijk ook dat de games beschikbaar zullen zijn voor Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: