Cinematic trailer en releasedatum voor Soulstice

Soulstice, van de Italiaanse ontwikkelaar Reply Game Studios, nodigt ons uit om de duistere waarheid te ontsluieren van de Chimera, een hybride krijger geboren uit twee zielen.

De zussen Briar en Lute vechten om hun wereld te redden vanaf 20 september, en registratie voor vroege toegang tot pc-demo is nu open.

Briar en Lute, gesproken door Stefanie Joosten (Metal Gear Solid V), zijn wilskrachtige zussen die als Chimera zijn herboren en ze zijn de enigen die weerstand kunnen bieden tegen de Spawn of Chaos, verachtelijke en uitgehongerde wezens die van de andere kant van de Sluier deze wereld zijn binnengestroomd. Alleen door de vaardigheden van beide personages te beheersen kunnen spelers hun volledige potentieel als Chimera ontsluiten en een eind maken aan de invasie voor het te laat is.
 
De opvallende, op fantasie geïnspireerde wereld van Soulstice neemt spelers mee naar plaatsen vol gevaar en schoonheid. Dankzij een gevarieerd, op combo’s gebaseerd gevechtssysteem, ondersteund door een veelheid aan wapens en aanpassingsmogelijkheden, hebben Briar en Lute een schier eindeloze reeks stijlvolle en creatieve manieren om hun vijanden uit te schakelen terwijl ze een verwoeste stad verkennen.

Terwijl het duo echter vecht om de Scheur in de Hemel boven Ilden te bereiken, worden hun uitdagingen groter en hun omgeving vijandiger en verwrongener.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)