Naraka: Bladepoint vanaf 23 juni beschikbaar op Game Pass

Slijp alvast je samoeraizwaard of leg je nunchucks maar al klaar en vecht binnenkort ook op Xbox online tegen anderen in deze battle royale van 24 Entertainment.

Speel samen met je vrienden cross-platform of ontdek de nieuwe campaign mode waar de details nog niet over zijn geweten. Door het ruime aanbod aan wapens en vaardigheden zijn er genoeg mogelijkheden om op het einde die overwinning binnen te rijven.

Naraka: Bladepoint verscheen in augustus vorig jaar op pc maar zal binnen een kleine 2 weken vanaf release voor zowel Xbox als pc beschikbaar zijn op Game Pass.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”