fbpx

The Last Case of Benedict Fox gaat op onderzoek in nieuwe trailer

The Last Case of Benedict Fox is een nieuwe game die werd onthuld op de Xbox & Bethesda Games Showcase. Tijd om op onderzoek te gaan met Benedict Fox in deze duistere detective-game.

We nemen in The Last Case of Benedict Fox de loep in handen met (hoe kan het ook anders) detective Benedict Fox. Hij is bezeten van een demoon, maar dit hoeft helemaal geen nadeel te zijn. Benedict maakt handig gebruik van de situatie, en hanteert de duistere krachten om een moordzaak op te lossen in dit spannend verhaal.

The Last Case of Benedict Fox zou in het voorjaar van 2023 verschijnen en komt vanaf de eerste dag op Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d