Wo Long: Fallen Dynasty toont zich voor het eerst tijdens Xbox en Bethesda Games Showcase

Wo Long Fallen Dynasty

Team Ninja, de ontwikkelaar van Nioh & Nioh 2, komt met een nieuwe game op de proppen. Wo Long: Fallen Dynasty zal begin 2023 verschijnen en zal vanaf dag één beschikbaar zijn via Game Pass.

Wo Long: Fallen Dynasty is een fantasy action game dat zich afspeelt tijdens het tijdperk van de Drie Koninkrijken in China. De geschiedenisliefhebbers onder ons weten dat dit de periode 220 – 280 is. De game doet op het eerste zicht veel denken aan Nioh. Of het effectief ook een soulslike zal zijn, valt nog af te wachten. Stiekem hoop ik van wel.

Na het zien van de trailer liet Phil Spencer nog weten dat het voor Xbox belangrijk is om meer in te zetten op games van Aziatische makelij. Dit met het oog om meer harten van de Aziatische gamers te winnen want in Azië haalt PlayStation nog steeds ruimschoots de bovenhand.

Wo Long: Fallen Dynasty zal verschijnen voor Xbox Series X|S en PC. Momenteel is het nog niet duidelijk of de game ook naar PlayStation zal komen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.