fbpx

Forza Horizon 5 krijgt op 19 juli Hot Wheels expansion

Forza Horizon 5

Na Forza Horizon 3 krijgt ook opvolger Forza Horizon 5 een Hot Wheels-uitbreiding. En zeggen dat ze bij Milestone al een geweldige Hot Wheels-videogame uitbrachten, namelijk Hot Wheels: Unleashed. De fans van het iconische Hot Wheels-universum hebben dus niet te klagen.

En je kan er binnenkort reeds mee aan de slag: de Hot Wheels-uitbreiding is vanaf 19 juli verkrijgbaar. Wat je mag verwachten? Dat zie je in onderstaande trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Forza Horizon 5 krijgt op 19 juli Hot Wheels expansion

  1. De eerdere Hot Wheels expansion was toch in FH3, Australia? In FH4 kregen we de Lego expansion cadeau 😇

  2. In FH4 was er idd een HW DLC maar enkel voertuigen, nl. 6 Legendary HW wagens. Maar de zin klopt eigenlijk wel, zijnde een uitbreiding ;P

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: