fbpx

De Halo Pelican vliegt naar Flight Simulator

Flight Simulator Halo Pelican

Tijdens de Xbox + Bethesda Showcase werd stilgestaan bij het 40-jarige jubileum van Microsoft’s Flight Simulator.

Ter ere van die verjaardag krijgt de game een 40th Anniversary Edition waarin samengewerkt is met het Smithsonian National Air and Space Museum. Hierdoor kan je onder andere aan de slag met de Spirit of St. Louis. Deze update wordt ook gratis ter beschikking gesteld voor iedereen.

Daarnaast is vanaf vandaag ook de Pelican uit Halo gratis voor iedereen beschikbaar. Ook als je via Game Pass speelt. in a one-of-a-kind collaboration. Stay tuned in the coming months for more to come regarding this coveted partnership and enhanced Anniversary Edition.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: