Bethesda serveert ons 15 minuten nagelnieuwe Starfield gameplay

Starfield verschuift naar 2023, dat belette Bethesda’s Todd Howard (mister Fallout) echter niet om ons een uitgebreide blik te geven op diverse facetten van de game.

Ons deed het in alle eerlijkheid allemaal een beetje denken aan een bonte mix van No Man’s Sky, The Outer Worlds en Fallout.

Je schrijft je eigen verhaal, verzamelt grondstoffen, bouwt je eigen basis, bouwt je eigen ruimteschip, kiest je eigen crew en zo kunnen we nog even doorgaan.

Ook kregen we een deel van de combat te zien waarbij het hoofdpersonage in een vuurgevecht met ruimtepiraten terechtkwam. En je kan zelfs met je zelf in mekaar geknutselde ruimteschip een flinke portie ruimtecombat aangaan.

Dit alles op meer dan 1000(!) planeten waarop je dus echt kan landen en het avontuur kan opzoeken met je zelf gecreëerde personage.

Gigantisch? Dat wel, maar vooral super ambitieus. Als dat maar goedkomt denken/hopen we dan…

Hieronder maar liefst 15 minuten gameplay!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Bethesda serveert ons 15 minuten nagelnieuwe Starfield gameplay'

  1. Als ze kunnen waarmaken wat ze hier hebben laten zien, kan ik alleen maar zeggen “straf”!

Reacties zijn gesloten.