Hideo Kojima en Microsoft slaan de handen in mekaar

Een verrassende gast op de Xbox-Bethesda showcase: niemand minder dan Hideo Kojima, de man achter de Metal Gear-reeks en Death Stranding kwam de samenwerking bevestigen tussen Microsoft Xbox en Kojima Productions.

Wat beide partijen voor ons in petto hebben? Geen idee! Maar het feit dat twee iconen uit de industrie, namelijk Kojima en Microsoft een samenwerking aangaan, klinkt veelbelovend.

To be continued…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)