Breng de doden weer tot leven als Necromancer in Diablo IV

diablo-iv.jpeg

Toch een beetje stiekem waar ik op hoopte, iets over Diablo IV. Dat de Necromancer class speelbaar zou worden in Diablo IV, lijkt mij niet echt een verrassing. Wel een leuk nieuwtje natuurlijk. Daarnaast krijgen we ook wat nieuwe gameplay te zien.

Wel kregen we nog geen exacte releasedatum, enkel dat het ergens in 2023 zal verschijnen… Hopelijk binnenkort het nieuws dat Diablo IV gratis op de Game Pass komt?

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.