Overwatch 2 wordt free to play, release op 4 oktober

Overwatch 2

Ardtieboy en de vele andere Overwatch-liefhebbers hebben eindelijk een datum om naar uit te kijken: op 4 oktober verschijnt eindelijk Overwatch 2.

En er is nog méér goed nieuws, want de game wordt helemaal gratis. Yep, je leest het goed. Overwatch 2 wordt free to play!

Overwatch 2 lanceert in early access met dynamische nieuwe PvP-content voor Windows PC en Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch-consoles op 4 oktober.

Hiermee begint het volgende hoofdstuk voor de veelgeprezen team-based shooter van Blizzard Entertainment. Met een nieuw vijf-tegen-vijf multiplayer format met cross-platform play en cross-platform progressie, is de PvP ervaring van Overwatch 2 ontworpen om ongelooflijke en frisse competitieve gameplay te bieden met een nieuw, free-to-play model en grote game updates zoals nieuwe heroes, hero reworks, maps, modi en premium cosmetics. 

De Junker Queen is de tweede nieuwe held die wordt onthuld voor Overwatch 2 en is de 34e held in de franchise in het algemeen, na Sojourn, een zeer beweeglijke en railgun-zwaaiende voormalige Overwatch-kapitein met cybernetische capaciteiten. Bij de lancering zullen ook nieuwe en iconische internationale locaties in de game verschijnen, van de besneeuwde New Queen Street in Toronto tot de drukte van Midtown Manhattan. Overwatch 2 introduceert bovendien het nieuwe speltype Push, een symmetrisch kaarttype waarin teams strijden om de controle over een centraal geplaatste robot over te nemen en deze dieper in vijandelijk gebied te brengen dan het andere team.

Op 16 juni krijgen om 19u00 we meer details over de game tijdens een speciale livestream. Tot dan kunnen we het doen met onderstaande fascinerende trailer van twee minuten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: