Ubisoft’s Skull & Bones komt mogelijk in november uit

Skull And Bones

Dat licht aan het einde van de tunnel waarover MrRolfson sprak toen het nieuws kwam dat er in de eerste week van juli gameplay van Skull & Bones zou getoond worden, is dichter dan we denken!

Skull and Bones komt mogelijk op 8 november uit, zo claimt de Italiaanse website Aggiornamenti Lumia die een reputatie heeft van het lekken van correcte informatie wanneer het gaat om games die zullen verschijnen in de Xbox Store. De over het algemeen betrouwbare journalist Tom Henderson reageerde daar vervolgens op met een vinkje.

Een tweet van het de Italiaanse website verduidelijkt onder meer wat de pre-order bonussen zijn van Skull & Bones; Blood Bones’ Legacy Mission, Smuggler Pass Token, een digitale soundtrack en artbook.

Skull & Bones is uitgegroeid tot één van Ubisoft’s meest beruchte projecten vanwege het uitgebreide ontwikkelingsproces, dat naar verluidt bijna tien jaar geleden in 2013 begon en geïnspireerd was op oudere Assassin’s Creed-games zoals Black Flag. De laatste substantiële update die Ubisoft gaf met betrekking tot het spel lijkt te zijn van september 2020.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.