Beelden geannuleerd vervolg op Scarface: The World is Yours online gedeeld

canceled-Scarface-2-game-has-emerged-online

Scarface: Empire werd geschrapt toen ontwikkelaar Radical werd overgenomen door Activision. YouTuber Mafia Game Videos toont gameplay beelden waar het spel te zien is in een pre-alpha staat.

De oorspronkelijke Scarface was een actie-avonturen spel ontwikkeld door Radical Entertainment en werd uitgebracht in 2006 voor PS2, Xbox, Wii en PC. Een Xbox 360-versie van het spel was gepland, maar werd uiteindelijk nooit uitgebracht.

De video, die lijkt te draaien op Xbox 360 / PS3 tijdperk hardware, benadrukt het vervolg van de Las Vegas setting. Er wordt ook gameplay getoond van een shootout tussen Montana, geholpen door een paar gemaskerde goons, en gewapende vijanden in de straten van LA.

Er is ook een vroege testanimatie te zien, die drie verschillende uitkomsten laat zien wanneer Tony wordt neergeschoten. Hij kan ofwel sterven, de vijand uit wraak neerschieten of zijn leven laten redden door een andere NPC.

Terwijl verschillende leden van de originele cast terugkeerden om hun rollen in te spreken, deed Al Pacino dat niet. Hij stond echter wel toe dat zijn gezicht in het spel werd gebruikt, en blijkbaar heeft hij ook zelf de acteur gekozen die de stem van zijn personage insprak.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.