The Crew 2 krijgt eindelijk 60fps op PlayStation 5 en Xbox Series X

The Crew 2

The Crew 2 viert dit jaar zijn vierde verjaardag en dat heeft Ubisoft geïnspireerd om een grote update voor hun open wereld racer uit te brengen.

In juli gaat het zesde seizoen van start en daarbij worden meteen enkele vernieuwingen doorgevoerd. De belangrijkste daarvan is de 60fps boost voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Dit is een feature waar de eigenaars van deze consoles al lang naar vragen en Ubisoft lijkt hier nu toch gehoor aan te geven.

Daarnaast wordt ook de besturing verbeterd, iets wat altijd handig is bij een racegame. Ook krijgt het weerssysteem een update en wordt de colour grading verbeterd op de verschillende platformen. Tot slot krijgen we ook een nieuwe campagne voorgeschoteld die ontwikkeld werd in samenwerking met Formula Drift-kampioen Chris Forsberg

Al deze verbeteringen mag je op 6 juli verwachten op alle platformen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.