Chivalry 2 gaat 300.000 keer over de Steam-toonbank op 10 dagen tijd

Chivalry 2

Liefhebbers van het betere Middeleeuwse hak- en beukwerk kunnen al meer dan een jaar hun hart ophalen in Chivalry 2. Maar op Steam was de game nog nergens te bespeuren. 

Dat kwam omdat de uitgever een exclusiviteitsdeal had gesloten met Epic om de game voor een bepaalde tijd enkel via dat platform te verkopen aan pc-gamers.

Die exclusiviteit liep 10 dagen geleden ten einde waardoor je de game nu ook kan toevoegen aan je Steambibliotheek. Heel wat gamers hebben duidelijk op dit moment gewacht, want Chivalry 2 ging op 10 dagen tijd dus meer dan 300.000 keer over de toonbank.

In een statement laten de ontwikkelaars dan ook duidelijk blijken dat ze heel dankbaar zijn voor zo’n populariteit.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.