fbpx

Sony onthult binnenkort nieuwe PlayStation-hardware volgens insider

Sony dat is natuurlijk veel meer dan PlayStation, controllers, laders en headsets. Volgens een insider zou het bedrijf binnenkort zelfs nieuwe hardware aankondigen.

Volgens de bekende insider/leaker/ieders vriend Tom Henderson zou het bedrijf volgende week drie nieuwe headsets en twee nieuwe monitoren onthullen met “exclusieve functies voor PlayStation”.

Al deze producten maken naar verluidt deel uit van “INZONE”, een nieuw merk van Sony. Zou dit dan ook plaatsvinden op die beruchte State of Play waarin we meer zullen vernemen over God of War Ragnarök?

Henderson geeft zelfs de specs mee van de drie nieuwe headsets, dus het zou best wel eens kunnen dat hij het bij het rechte eind heeft:

INZONE H3:

  • Wired headset
  • Cheapest headset
  • 360 Spatial Sound

INZONE H7:

  • Wireless headset
  • 360 Spatial Sound
  • Best battery life

INZONE H9:

  • Wireless headset
  • 360 Spatial Sound
  • Most expensive headset
  • Noise-canceling sound

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: