fbpx

Nieuwe MultiVersus-trailer toont 2v2-wedstrijden

MultiVersus

Zelf ben ik absoluut geen fan van het vechtspelgenre. Ik vermoed dan ook dat ik persoonlijk deze game links laat liggen. Voor de fans van het genre is het waarschijnlijk wel de moeite.

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe video uitgebracht waarin de dynamische 2v2-gameplay wordt getoond in MultiVersus, het geheel nieuwe free-to-play platformvechtspel in ontwikkeling bij Player First Games. 

MultiVersus is een geheel nieuwe free-to-play platform fighter die een teamgebaseerd 2v2-formaat introduceert in combinatie met een steeds groter wordende cast van iconische personages, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn (DC); Shaggy (Scooby-Doo); Bugs Bunny (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry; Jake the Dog en Finn the Human (Adventure Time); Steven Universe en Granaat (Steven Universe); De IJzeren Reus en een buitengewoon origineel wezen genaamd Reindog; en er komen er nog veel meer.

De MultiVersus Open Beta is in juli 2022 beschikbaar op PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc met volledige ondersteuning voor cross-play en speciale servergebaseerde rollback-netcode voor robuuste online competitie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: