Company of Heroes-ontwikkelaar Relic viert 25ste verjaardag met goedkope(re) acties

Relic Entertainment, dat je zeker kent van Company of Heroes, Age of Empires IV, Homeworld en Warhammer 40,000: Dawn of War is jarig. De studio bestaat namelijk 25 jaar en dat willen ze graag vieren met hun fans.

Als onderdeel van de viering van het 25-jarig jubileum brengt Relic Entertainment de fan-favoriete free-to-play mini-game Armor of Heroes opnieuw uit op Steam. Armor of Heroes is een arcadespel voor 1 tot 4 spelers dat je achter de stuurknuppel van je eigen WOII-tank plaatst, en je uitdaagt om je drie tegenstanders aan gort te schieten.

Daarnaast deelt Relic mee dat de Company of Heroes franchise in de koopjes staat op Steam van maandag 20 juni tot en met donderdag 23 juni 2022. Company of Heroes 2 is afgeprijsd met 80%, terwijl de uitbreidingen 75% – 80% korting hebben. De Dawn of War franchise is op dezelfde manier tot 85% afgeprijsd.

De kans om een van deze steengoede titels, of allemaal, in huis te halen. Je zal het je niet beklagen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Company of Heroes-ontwikkelaar Relic viert 25ste verjaardag met goedkope(re) acties'

Reacties zijn gesloten.