“PlayStation komt volgende week met nieuwe State of Play rond God of War Ragnarök”

God Of War Ragnarök

Wat is er beter dan één State of Play? Een tweede State of Play uiteraard en deze zou wel eens sneller kunnen komen dan we dachten.

Volgens de tweet van freelancer, maar vooral bekende leaker en insider, Tom Henderson zouden we volgende week al een nieuwe showcase krijgen waarin een releasedatum voor God of War Ragnarök wordt aangekondigd. Daarnaast komt er ook een update voor Gran Turismo die door ontwikkelaar Yamauchi al bevestigd is op Twitter.

Als derde gerucht zou Sony bezig zijn aan een nieuwe “pro” controller voor de PlayStation 5. Mocht dit allemaal waar zijn dan hebben we weer heel wat om naar uit te kijken voor de laatste week van juni.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”