Weer een nieuwe trailer voor Thor: Love and Thunder

Thor Love And Thunder

Na zijn avonturen in de Marvel Avengers-films, mag Thor (Chris Hemsworth) het volgende maand nog eens alleen oplossen.

Volgende maand draait namelijk Thor: Love and Thunder in de bioscopen, de nieuwe prent waarin Thor het aan de stok krijgt met niemand minder dan Gorr the God Butcher, een rol vertolkt door Christian Bale.

Gelukkig echter kan onze hamerslingerende vriend rekenen op wat steun, en in dit geval komt die steun van the Mighty Thor (Natalie Portman) en de vrolijkste superheldenbende uit het heelal, de Guardians of the Galaxy. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)