fbpx

Binnenkort is de Uncharted-film te bekijken op Netflix

Uncharted Movie

Ik heb de film van Uncharted nog niet bekeken, dit heb ik bewust gedaan. Aangezien ik de games fantastisch vond, weet ik nu al dat ik de film moeilijk ga kunnen verteren. Ik ga hem natuurlijk wel eens bekijken, en dat kan misschien wel sneller zijn dan ik eerst had gedacht. Vanaf 15 juli zou je hem kunnen bekijken via Netflix.

Volgens What’s On Netflix zou de Uncharted-film debuteren op 15 juli op Netflix. De film zou wel eerst beschikbaar zijn in Amerika, en daarna zou de film naar andere regio’s komen. Uncharted was een succes in de bioscoop, de film haalde maar liefst 400 miljoen dollar op.

De Uncharted-film is een adaptatie van de bekende videogame Uncharted van Naughty Dog voor Sony PlayStation. De Uncharted-games zijn voor vele gamers één van de betere third-person action-adventure reeksen op PlayStation.

In de film wordt de befaamde rol van hoofdrolspeler Nathan Drake gespeeld door Tom Holland (Spider-Man Home-films). Mark Wahlberg (The Fighter, Ted) neemt de rol van Victor “Sully” Sullivan op zich, dit is de mentor van Nathan Drake.

Wanneer de film in Europa verschijnt is nog een raadsel, zodra dit bekendgemaakt wordt houden we jullie zeker op de hoogte. Onze collega BrunoB heeft met veel plezier de review geschreven van de Uncharted-film, maar of hij plezier heeft beleeft aan de film moet je zelf maar ontdekken.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Binnenkort is de Uncharted-film te bekijken op Netflix'

 1. Hey Praga en team,
  Ik heb hem gezien en ben een superfan van de Uncharted reeks.
  Allemaal opnieuw en opnieuw uitgespeeld.
  Wel ik raad jullie ten sterkste af ernaar te kijken…
  Ik stond te popelen om hem te zien en wat een klucht!
  Verkeerde acteurs voor de verkeerde personages.
  Zou me niets verbazen indien je ernaar zou kijken, deze voor het einde afzet.
  Hou de goede herinneringen van de reeks in je gedachten.

  Gegroet, Ben

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: