Kijk op woensdag 22 juni om 16u00 naar de Xenoblade Chronicles 3 Direct livestream

Fans van de Xenoblade-saga die moeten deze week woensdag zeker hun agenda in de gaten houden. Op woensdag 22 juni om 16u00 pakt Nintendo uit met een Xenoblade Chronicles 3 Direct-presentatie die ongeveer 20 minuten zal duren.

Je kan de Xenoblade Chronicles 3 stream live volgen via het Nintendo YouTube-kanaal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)