Eerste VR-gameplay voor F1 2022

F1 22 Onboard

Echt aan het stuur zitten van een F1-bolide is enkel weggelegd voor de happy few. Het dichtste dat wij in de buurt zullen komen is via VR. Hoe dat gaat aanvoelen dat zien we in deze eerste VR-gameplay trailer.

Vandaag delen Codemasters en Electronic Arts voor de eerste keer in-game gameplaybeelden van EA Sports F1 22 in VR, in aanloop naar de Formula 1 AWS Grand Prix du Canada dat dit weekend plaatsvindt.

In de video is een hoofdrol weggelegd voor de lokale held Lance Stroll in zijn Aston Martin AMR22 en de gameplay focust zich op het claustrofobische gevoel vanuit de cockpit.

Spelers gaan de adrenaline die racen met zich meebrengt ervaren zoals nooit tevoren op het 4.361 kilometer lange Circuit Gilles-Villeneuve in Montreal. Virtual reality is exclusief beschikbaar voor de PC-versie van de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)