Destructieve gameplay in nieuwe Company of Heroes 3-trailer

Als er een RTS is waar ik wel reikhalzend naar uitkijk, dan is dat zeker Company of Heroes 3. Als fan van de twee voorgangers ben ik echt wel benieuwd naar deze nieuwe telg in de reeks. En na het bekijken van onderstaande video wordt mijn geduld echt wel op de proef gesteld.

Centraal in deze nieuwe video staat vernietiging, net zoals dat bij een echte oorlog het geval is en in het verleden was.

Relic Entertainment toont ons hoe destructief oorlog kan zijn. Bommen slaan kraters in het landschap, tanks rijden dwars door en over alles heen en als het kapot kan, dan gaat het ook echt kapot en krijgt het landschap een geheel nieuw uiterlijk.

Dus ga niet meteen met je troepen schuilen in een gebouw…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Destructieve gameplay in nieuwe Company of Heroes 3-trailer'

  1. Ziet er goed uit en deed me aan verschillende andere genre’s in de WOII setting denken. Maar eentje dat ik persoonlijk wil terug zien is de Brothers In Arms franchise (FPS). Ik dacht dat men bezig was met een nieuw deel maar het lijkt opvallend stil daaromtrent.

Reacties zijn gesloten.