Alles wat je moet weten over Call of Duty: Vanguard en Warzone seizoen 4

Nog even geduld en dan start Season 4 van Call of Duty: Vanguard en Warzone. En hopelijk mag het een mooie start worden want de trouwe spelers verdienen het na de vele miserie van de voorbije weken en maanden.

Wat mag je verwachten? Op de officiële Call of Duty-blog vinden we het volledige overzicht, maar we vatten het even samen.

We wisten al dat Fortune’s Keep onderweg was. Naast Rebirth Island kan je binnenkort ook op deze map aan de slag in de populaire Resurgence spelmodus. Daar lees je alles over in dit artikel.

Ook Warzones Caldera krijgt een update. Storage Town is weer van de partij en wordt gepositioneerd tussen de mijnen, het vliegveld, het dorp en de opgraving. Bovendien zal je in Caldera links en rechts nieuwe huurlingenkampen zien opduiken. Waarom? Omdat huurlingen centraal staan in dit nieuwe seizoen. Reken op het vlak van gameplay bovendien op nieuwe Points of Interest, een Armored SUV en EMP-granaten die er voor zorgen dat jee HUD tijdelijk verdwijnt.

Eentje waar ik wel benieuwd naar ben is de nieuwe map in de multiplayer van Vanguard. Op 22 juni krijgt de multiplayer er namelijk de (qua grootte medium) USS Texas 1945-map bij. Het coole hieraan is dat deze map zich afspeelt op een oorlogsbodem. Later krijgen we nog een nieuwe, maar kleine, map genaamd Desolation.

Desolation neemt je mee naar een afluisterpost in de Stille Oceaan in deze kleine tot middelgrote kaart die zich afspeelt in een dicht dorp dat bezaaid is met verwoestingen. Grote bergen en een uitgestrekt landschap overspoelen de omgeving terwijl je vecht rond het centrale gebouw en langs de vestingwerken aan de kreek.

Fan van de Gun Gam-modus? Dan zal Blueprint Gun Game, een variant op deze modus je zeker kunnen bekoren. Aanpassing hier is nu wapens kan verwachten die in de game beschikbaar zijn als.

Zombieliefhebber? Dan kan je binnenkort aan de slag op de Shi No Numa-map, een remake van de map die voor het eerst beschikbaar was in Call of Duty: World at War. Snel reizen, klassieke vallen: Verplaats je snel van de zombies met Shi No Numa’s zipline systeem en als de horde je te dicht op de hielen zit, laat je ze door de flogger of je electro-shock verdediging lopen.

En natuurlijk een fonkelnieuwe battle pass en een shitload aan wapens en cosmetics in de in-game store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)