Fortune’s Keep vervangt de Resurgence-map in Call of Duty: Warzone

Ik heb een hele poos Warzone gespeeld, tot ik het beu was om door badkamer- en wc-campers in het gezicht geknald te worden. Het beste heb ik me nog geamuseerd op de kleine map Rebirth Island waar je wel buiten moest komen om te winnen. En dan vooral in de Resurgence-spelmodus. Gewoon lekker knallen en blijven gaan… tot je hele team dood is.

Net als Verdansk bedankt werd voor bewezen diensten, en vervangen werd door Caldera, krijgt ook het op de beruchte Alcatraz-gevangenis gebaseerde Rebirth Island-map een vervanger.

Naast battle royale kunnen we op die kleinere map ook genieten van de Resurgence-spelmodus. Deze modus is heel populair en dus wil de studio de fans graag te vriend houden door wat afwisseling te brengen.

En dat mag je allemaal heel letterlijk nemen. Meer nog, bereid je voor om afscheid te nemen van Rebirth Island want er is een nieuwe map, genaamd Fortune’s Keep, op komst.

Dat maakte het team van Raven Software zelf bekend via Twitter, inclusief een plattegrond van de map.

Voila, en nu is het enkel nog wachten op de vrijgave van de map om aan de slag te kunnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)