fbpx

RuneScape viert zijn eerste verjaardag op iOS en Android met een schat aan gratis content

Vandaag viert Jagex de eerste verjaardag van de officiële launch van RuneScape op mobile. Spelers krijgen verschillende gratis items om XP te boosten en verborgen schatten vrij te spelen.

De uitbreiding van RuneScape naar mobile ging gepaard met volledige cross-platform-play en -progressie, waardoor spelers kunnen switchen tussen PC en een mobile platform naar keuze. De mobile-versie bevat alle quests, personages, lore en locaties uit de 20-jarige geschiedenis van de game. Meer dan 40% van alle RuneScape-members spelen elke maand op een mobiel apparaat.

Zowel members als non-members krijgen vijf Treasure Hunter-keys waarmee kisten ontgrendeld kunnen worden voor een willekeurige prijs die varieert in zeldzaamheid. Als onderdeel van het jubileum krijgen spelers ook een knowledge bomb voor een tijdelijke 50% XP-boost en de Bullsmith-outfit.

RuneScape heeft onlangs ook Twilight of the Gods, een spannende nieuwe quest, gelanceerd. Deze dient als een brug tussen de epische ontknoping van de Elder God Wars en het grootste eindbaasgevecht ooit in de geschiedenis van RuneScape tegen Zamorak, de Lord of Chaos, later deze zomer. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'RuneScape viert zijn eerste verjaardag op iOS en Android met een schat aan gratis content'

  1. Hoe kan dat nou ik speelde runescape al zeker 3-4jaar geleden in de bus op mijn mobiel.

Reacties zijn gesloten.

%d