Bikkelharde actieschietspel Scathe verschijnt op 31 augustus op pc

Fans van games als Quake, Doom, Painkiller en Bulletstorm die moeten Scathe zeker aan hun verlanglijst toevoegen. Bikkelharde actie, meedogenloze tegenstanders, straf wapentuig, loeiharde muziek en knallen maar! En dat kan vanaf 31 augustus op pc.

Scathe is een intense, klassieke FPS met indrukwekkend wapentuig en al even indrukwekkende demonen die smeken om een kogel (of meerdere) door hun kop gejaagd te krijgen.

Jij bent Scathe, handhaver van de Legioenen van de Hel, uit de aarde gesmeed door de Goddelijke Schepper zelf. En jij moet, net als je gevallen verwanten voor jou, je waarde bewijzen door een slinkse doolhof te navigeren, verstrikt in het demonische kwaad bij elke draai en wending.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)